Uratujmy most z Ramajany!

Co cię porusza, boli, cieszy
Vaisnava-Krpa
Kontakt:

Post autor: Vaisnava-Krpa » 07 kwie 2008, 12:19

Dostałem coś takiego:

Witam,

Uratujmy zabytkowy wielutysieczny most z Ramajany, zbudowany przez
armie małp Sri Ramy! M. Karunanidhi - gubernator Tamil Nadu - zamierza go zniszczyc pod byle
pretekstem! Most stanowi zywy dowód na historycznoœæ Ramajany! Zbudował go sam Hanuman i Jego waanary! A trzeba tez pamietac, ze most zabezpiecza przed tsunami!
Podpiszmy nastepujaca petycje:
http://www.hindujagruti.org/activities/ ... s/ramsetu/
Oszust zajmuje miejsce nauczyciela. Z tego powodu cały świat jest zdegradowany. Możesz oszukiwać innych mówiąc: "Jestem przebrany za wielbiciela", ale jaki jest twój charakter, twoja prawdziwa wartość? To powinno być ocenione. - Śrila Prabhupada

Awatar użytkownika
Yogi Krishnaram

Post autor: Yogi Krishnaram » 14 kwie 2008, 19:16

O Arek, fajnie że otrzymujesz maile od grupy Yahoo! Bractwa Zakonnego Himavanti. Bo tak się składa, że ja tego maila wysłałem :).

Vaisnava-Krpa
Kontakt:

Post autor: Vaisnava-Krpa » 14 kwie 2008, 19:43

Nie wiem czy fajnie, nie chciałem ich otrzymywać, nie wiem jak wyłączyć, przekierowuję na śmieci w skrzynce odbiorczej, różne towarzystwa czy osoby wykorzystują publiczne maile i spamują. Czasami zdarzy się coś ciekawego, ale często jest to "nachalne zaprzyjaźnianie się". Jacyś ludzie pytają w mailach co u mnie słychać, jakbyśmy się znali, przysyłają wiersze o Jezusie albo niby życzenia, jakbym nie miał co robić i komu odpisywać. Mógłbym na etat pracować jako rzecznik czy osoba od spraw dialogu:) Codziennie przejść przez nawet po ok 30 maili maili się zdarza nie jest wcale fajne. Z niektórych stron trudno się wyrejestrować, nie mają czegoś takiego jak rezygnacja, albo trudno ją znaleźć.
Oszust zajmuje miejsce nauczyciela. Z tego powodu cały świat jest zdegradowany. Możesz oszukiwać innych mówiąc: "Jestem przebrany za wielbiciela", ale jaki jest twój charakter, twoja prawdziwa wartość? To powinno być ocenione. - Śrila Prabhupada

Awatar użytkownika
Yogi Krishnaram

Post autor: Yogi Krishnaram » 14 kwie 2008, 19:51

Arkadiusz pisze: różne towarzystwa czy osoby wykorzystują publiczne maile i spamują.
To raczej nie w tej liście
Arkadiusz pisze: Jacyś ludzie pytają w mailach co u mnie słychać, jakbyśmy się znali,
Wiem, mi tez to przysyłają, w sumie to wszystkim grupowiczom ale to się zdarza jakieś raz w miesiącu
Arkadiusz pisze: przysyłają wiersze o Jezusie
To napewno nie ludzie z Bractwa Himawanti :)

Ale skoro otrzymujesz maile od jakiejs grupy czy listy dyskusyjnej Yahoo! to musiales sie kiedys do niej zapisać.

Spam to każdemu ktoś przysyła na każdej grupie czy liście.

ODPOWIEDZ