Należy mieć tylko nadzieję, że po takiej zrównoważonej, przekonywującej, wyrazistej i stylowej prezentacji tej ważnej moralnej kwestii, kilka niezdecydowanych do tej pory osób nie przyłączyło się entuzjastycznie do grupy ludzi popierających aborcję. Przyznam się szczerze, że wcale im bym się nie dziwił. No ale, nie mieszkam w Polsce od 24 lat, i być może nowi polscy bhaktowie potrzebują teraz pomocy edukacyjnej w formie "gustownych" obrazków skopiowanych z internetu, aby zrozumieć naukę o duszy, i być przekonanym o jej istnieniu w łonie matki.
Mnie osobiście najbardziej przekonał obrazek z Hitlerem, bo wiem, że Hitler jest zły, a więc i aborcja musi być zła. Hitler - aborcja, Hitler - aborcja... Rozumiesz teraz? Chłe, chłe sam do tego doszedłem, bo nie jestem wcale taki gupi! Dalej nie musiałem już czyta... upsss! przepraszam... oglądać, bo byłem już przekonany.
Skoro to działa, to może by taką taktykę zasugerować w publikacjach BBT? Na przykład wkleić w Bhagawad-gicie, w rozdziale o naturach demonicznych zdjęcie Hitlera i Parlamentu Europejskiego, i już wiadomo o co chodzi... i dalej, następna strona, natury boskie - obrazek Gandhiego i matki Teresy z Kalkuty - patrzą na siebie z miłością, a nad nimi, w chmurach Jezus przyjmuje komunię od Kryszny. Następna strona: gołąb, lub głąb, do wyboru. Minimum słów, maksimum efektu, a wszystko to, dzięki bezpłatnym i bardzo pomysłowym obrazkom z internetu opatrzonymi sprytnymi komentarzami, pasujących w sam raz na forum Hare Kryszna, które podobno, często i masowo jest nawiedzane przez różnej maści niedojdy umysłowe, lub, nie bójmy się tego powiedzieć, przez debile, którym olej do głowy trzeba wrzucać szuflą do węgla, a potem jeszcze dokładnie ubić filcowymi butami, drepcząc w koło truchcikiem. A jeżeli jeszcze nas nie odwiedzają, to jest nadzieja, że wkrótce zaczną.