Swięte Imię

Filozofia wedyjska, nauka, wiedza. "Cały świat nauki i technologii opiera się na fałszywej idei, że życie powstało z materii. Nie możemy pozwolić na to, by ta nonsensowna teoria była głoszona bez sprzeciwu. Życie nie pochodzi z materii. Materia została wytworzona z życia. To nie jest teoria; to fakt. Nauka jest oparta na błędnej teorii, toteż wszelkie jej kalkulacje i konkluzje są błędne, a ludzie z tego powodu tylko cierpią. Kiedy więc te wszystkie błędne, współczesne teorie naukowe zostaną skorygowane, ludzie staną się szczęśliwi. Musimy rzucić naukowcom wyzwanie. W przeciwnym razie będą zwodzili całe społeczeństwo." - Śrila Prabhupad - Prawda i Piękno
balarama11

Post autor: balarama11 » 27 lis 2006, 22:25

jeszcze trochę poprawiłem ten tekst na forum, fajnie ,ze umieli?cie go na stronie głównej-?ridhar Swami jest zacn? osoba i bhakta Pana i wielkim przyjacielem ?zrila Prabhupada

fajnie żeby ta główna strona żyła i żeby ukazywały sie aktualne wykłady Jayapataki Swamiego , Kryszny Kszetry Prabhu , Triwikrama Swamiego,Indradjumny Swamiego i innych mam nadzieję ,że ich uczniowie co? zapodadz?

naturalbeat

Post autor: naturalbeat » 27 lis 2006, 22:39

jedyny problem w zamieszczeniu materiałów o ktorych mowisz jest ich brak w redakcji wiec wszystko drodzy bhaktowie, uczniowie tak zacnych osób wszystko w Waszych rekach

yogamaya

Post autor: yogamaya » 28 lis 2006, 08:00

Nie będzie chyba żadnego problemu z tym, żeby Balaramaji edytował tego typu posty w redakcji.

naturalbeat

Post autor: naturalbeat » 28 lis 2006, 08:49

proponuje aby udostępnic hetnym nauczenia sie edycji naszego testa

balarama11

Post autor: balarama11 » 28 lis 2006, 10:40

Jezeli będe miał jakie? wykłady to postaram się wrzucić , postaram sie nawi?zac kontakt z uczniem Sacinandany Swamiego i co? wrzucać ,przynajmniej dla mnie Jego wykłady s? bardzo inspiruj?ce

Ze swej strony proponowałbym Wam wci?gn?ć do współpracy Purnę -Prabhu .My?lę ,ze to też była jego wizja strony zwi?zanej stricte z ISCKON-em i bhaktów warszawskich,żeby ogłaszali programy czy online dawac gazetkę życie -yatry -zwi?zan? ze ?wi?tryni? warszawsk?

No i jakby się Purna-prabhu zgodził to dać jego tłumaczenie wykładu Radhanathy Swamiego "Opowie?ć o czystym oddaniu"[z forum Vrindy] na strone główn? bo tekst na to zasługuje .
pozdro
Hare Kryszna

naturalbeat

Post autor: naturalbeat » 28 lis 2006, 11:17

balarama11 pisze:
No i jakby się Purna-prabhu zgodził to dać jego tłumaczenie wykładu Radhanathy Swamiego "Opowie?ć o czystym oddaniu"[z forum Vrindy] na strone główn? bo tekst na to zasługuje .
pozdro
Hare Kryszna
jeste?my szybsi niz mysli http://waisznawa.pl/readarticle.php?article_id=43

natomiast co sie tyczy wiadomosci z warszawskiej swiatynii to bardzo chetnie bedziemy zamieszczac wszystkie newsy jak i zarowno mozemy stworzyc specjalnie na ich potrzeby system zarz?dzania tresci? ktory ewentualnie byl by zintegrowany z waisznawa.pl lub tez innymi bhakti-servisami mozemy tez przeszkolic osoby ktore mialy by publikowac materialy do serwisu
ale to s? tylko nasze sugestie a jaki bedzie odzew to sie jeszcze zobaczy

balarama11

Post autor: balarama11 » 28 lis 2006, 12:24

he he he
gratulacje za szybkie działanie

yogamaya

Post autor: yogamaya » 28 lis 2006, 13:50

naturalbeat pisze:proponuje aby udostępnic hetnym nauczenia sie edycji naszego testa
Test gotowy do testów
użytkownik: test
hasło: testtest
adres: http://waisznawa.pl/_test_fuz/
Powodzonka

Awatar użytkownika
jayamaya

Post autor: jayamaya » 07 gru 2006, 19:31

balarama11 pisze:Jezeli będe miał jakie? wykłady to postaram się wrzucić , postaram sie nawi?zac kontakt z uczniem Sacinandany Swamiego i co? wrzucać ,przynajmniej dla mnie Jego wykłady s? bardzo inspiruj?ce

Ze swej strony proponowałbym Wam wci?gn?ć do współpracy Purnę -Prabhu .My?lę ,ze to też była jego wizja strony zwi?zanej stricte z ISCKON-em i bhaktów warszawskich,żeby ogłaszali programy czy online dawac gazetkę życie -yatry -zwi?zan? ze ?wi?tryni? warszawsk?

pozdro
Hare Kryszna
Hari
Mam nadzieje B.P. ze ci halawy nie zabraknie przy tlumaczeniach :D

balarama11

Post autor: balarama11 » 07 gru 2006, 20:00

Halawy to już z pół roku nie jadłem

ODPOWIEDZ