Kurs szkoleniowy NH i ICP

Świątynie Hare Kryszna, ośrodki Nama-Hatta, spotkania
Awatar użytkownika
Trisama

Kurs szkoleniowy NH i ICP

Post autor: Trisama » 09 mar 2007, 14:47

Drodzy wielbiciele

Pragnę Was zaprosić do uczestnictwa w kursie, który organizujemy by nauczyć się pracy w zespole i planowania strategicznego. Kurs odbędzie się w ?wi?tyni warszawskiej. Naszym trenerem będzie Akrura Prabhu, który jest w tych tematach fachowcem. Chcemy stworzyć dwa zespoły:
ICP- zajmuj?cy się komunikacja wewnętrzn? i zewnętrzn? i
NH – zajmuj?cy się rozwojem społeczno?ci wielbicieli
Pragniemy również zapewnić czas na prywatne rozmowy o organizacji swojej pracy z naszym go?ciem.
W dniach 6-8 kwietnia planujemy sze?ć spotkań po 90 minut z przerw? każde czyli co dziennie dwa spotkania. W pozostałym czasie planujemy też rozmowy zwi?zane z działaniami obu zespołów.
Pragniemy również zapoznać uczestników kursu z naszym nowym statutem.
Zanim rozpoczniemy zajęcia, pragniemy wysłać Wam materiały pomocnicze, aby?cie mogli się lepiej przygotować do kursu. Będ? one przetłumaczone na język polski. Mam nadzieję, że skorzystacie z tej okazji by zwiększyć swoje kompetencje w szerzeniu misji ?rila Prabhupada. W zwi?zku z tym proszę aby w zgłoszeniu podać adres do korespondencji lub e-mail. Proszę o zgłaszanie się do mnie tadek8@o2.pl tel 606650573 najpóĽniej do 1.04.07. (po tym terminie można liczyć się z odmow? uczestnictwa w kursie).
Koszty kursu podzielili?my na trzy składowe:
1. bilet dla naszego go?cia
2. opłaty zwi?zane z pobytem
3. dotacja dla naszego go?cia
1.
Uczestnicy kursu dziel? się proporcjonalnie kosztami zakupu biletu. Nandini Mataji zakupiła bilet dla naszego go?cia i to jej należy wpłacić odpowiedni? kwotę w dniu przyjazdu na kurs
Bilet Londyn-Wwa-Londyn kosztowal 200GBP plus koszty przelewów i dojazdów na lotnisko ok. 50 GBP czyli razem 250GBP co stanowi około 1500 zł. Spodziewamy się co najmniej 20 uczestników, więc trzeba się liczyć z kosztami ok. 75 zł na osobę
2.
Je?li planujecie korzystać z udogodnień ?wi?tynnych, to propozycja Kasi Mi?ry Prabhu jest następuj?ca (z nim również proszę ustalić szczegóły podytu):
Oto kalkulacja dziennych kosztów uczestnictwa w seminarium w dnaich 6-8
kwietnia br w ?wiatyni Nowe Ramana Reti.
?niadanie: 10 zł/os
obiad: 10 zł/os
nocleg: 5 zł/os
Prosimy uczestników seminarium o dokonywanie wpłat w dniu przyjazdu do
?wi?tyni. Pieni?dze można też wpłacać na nasze konto bankowe. (Kasi Mi?ra Prabhu poda je zainteresowanym osobom).
Uwaga: Ilo?ć miejsc noclegowych w ?wi?tyni ograniczona. Prosimy zatem o
wcze?niejsz? rezerwację pod tel 0604 50 88 88.
3.
Zwyczajem w?ród waisznawów jest wspieranie dotacjami osoby nauczaj?ce. Chciałbym prosić więc uczestników o wkalkulowanie pewnej kwoty na ten cel. Je?li kto? z uczestników chciałby się podj?ć się zbierania tych dotacji, proszę o kontakt ze mn?. W innym wypadku zwrócę się do Was po ni? osobi?cie w dniu rozpoczęcia kursu.

Osoby pragn?ce lepiej poznać naszego go?cia mog? zajrzeć na stronę: www.vedicilluminations.com/bhaktivedantacoaching

W imieniu organizatorów Wasz sługa Trisama dasa

Awatar użytkownika
Trisama

Post autor: Trisama » 04 kwie 2007, 10:31

Startujemy o 13 w pi?tek dwie sesje po 1,5 godziny, potem obiad, a o 16:30 Pracarananda Prabhu zapozna nas z kilkoma punktami nowego statutu Towarzystwa.

W sobotę10-11:30 i 12:30-14 dwie sesje, a o 16:30 Acintya Mataji zapozna nas z dorobkiem ICP

W niedzielę 9:30-11030 i 11:30-13 dwie sesje, po południu planujemy dyskusję podsumowuj?ca nasze spotkanie, która poprowadzę ja.

Nasz go?ć Akrura Prabhu zaoferował się również, że jest gotowy na spotkania indywidualne z wielbicielami, je?li wyraż? tak? ochotę. W zwi?zku z tym proszę o zgłoszenia u mnie zaroaz po rozpoczęciu kursu.

Przypominam, aby osoby pragn?ce skorzystać z noclegu i/lub wyżywienia w ?wi?tyni poinformowały o tym Kasi Mi?rę Prabhu do czwartku (wi?że się to z zaplanowaniem odpowiedniej ilo?ci zakupów - okres ?wi?teczny może utrudnić ewentualne korekty).

Wasz sługa
Trisama dasa

Awatar użytkownika
Indulekha

ładne podsumowanie ;)

Post autor: Indulekha » 15 kwie 2007, 17:56

ODPOWIEDZ