Gotowe Jedzenie
Gotowe Jedzenie
Mam pytanie odnośnie jedzenia gotowego do spożycia. Czy można jeść tego typu produkty, wydaje mi się że nie ale jestem początkujący więc proszę o pomoc.
Hare Krsna Hare Krsna Krsna Krsna Hare Hare Hare Rama Hare Rama
Rama Rama Hare Hare
Rama Rama Hare Hare
-
Caturmukha dasa
Najlepsze jest takie, które od początku (od zasiania, czy hodowania) doglądane jest z troską i miłością, ale żyjemu tu gdzie żyjemy i w czasach, w których żyjemy, dlatego czasami trzeba używać praktycznego rozsądku.
Ale najlepiej przygotowywać pożywienie z produktów od początku w domu i ofiarować je Panu, bo ostatecznie to Jego łaska.
Ale najlepiej przygotowywać pożywienie z produktów od początku w domu i ofiarować je Panu, bo ostatecznie to Jego łaska.
- Madhumalati
- Kontakt:
odpada, bo jest z octem i cebulą 
A mi sie zdarza jest coś już gotowego. To znaczy jakieś zupki czy coś takiego. Bo pewnie jak kazdy nie zawsze mam czas zeby gotowac. Ale oczywiście jeśli chodzi o walory smakowe to sie nie umywa do samodzielnie wykonanych potraw:)
No i jak masz wybór: umrzeć, albo zjeść, to zdecydowanie lepiej zjedz
A mi sie zdarza jest coś już gotowego. To znaczy jakieś zupki czy coś takiego. Bo pewnie jak kazdy nie zawsze mam czas zeby gotowac. Ale oczywiście jeśli chodzi o walory smakowe to sie nie umywa do samodzielnie wykonanych potraw:)
No i jak masz wybór: umrzeć, albo zjeść, to zdecydowanie lepiej zjedz